Ledige stillinger akkurat nå

 • NRK Sápmi

  Publisert
  Søknadsfrist

  Multimediajournalist i sørsamisk område (fast stilling)

  Les denne annonsen på sørsamiskVi trenger deg som har evnen til å finne og skrive de gode sakene og historiene i sørsamiske områder. Du vet hva som skal til for at innholdet skal vi funnet, valgt og elsket på nett og sosiale medier.Multimediajournalist innebærer å levere innhold til flere plattformer. For oss betyr det å ha spesielt fokus på mobil, nett og sosiale medier - men også levere innhold til radio og tv. Ditt arbeidssted vil for tiden være på Tyholt i Trondheim, og du vil sitte sammen med nyhetsredaksjonen til NRK Trøndelag når du ikke er ute på oppdrag. Arbeidssted i Snåsa kan også vurderes. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • 2813 TPFR Produksjon Foto 2, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Fotoredigerere til Satiriks

  "Satiriks på ekte" trenger flere fotoredigerere til høstens produksjon 

  Gå til stillingsutlysning →
 • 2813 TPFR Produksjon Foto 2, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Fotoredigerer søkes til NRK Produksjon

  Fotoredigerere er ansatt som journalister med funksjon fotoredigerer, med produksjonsteknisk og innholdskompetanse innenfor ulike sjangere. Vi trenger en dyktig fotoredigerer med erfaring fra dokumentar- og serieproduksjon, men gjerne med bredde kompetanse innenfor flere sjangere.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Redaksjonssjef Utenriksredaksjonen, NRK Nyheter

  NRKs utenriksredaksjon er landets største og viktigste utenriksjournalistiske miljø og sentralt for NRKs evne til å fylle allmenkringkasteroppdraget.  Avdelingen har i dag 28 medarbeidere, hvorav 10 korrespondenter.  NRK har i dag korrespondentkontorer i Beijing, Istanbul, Beirut, Nairobi, Moskva, Berlin, Brussel, London og Washington. I tillegg kommer en rekke lokalt tilknyttede medarbeidere ved NRKs korreespondentkontor. Utenriksredaksjonen har ansvar for daglige leveranser til alle plattformer, og har egen podkast, samt radio- og tv-programmer. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Hele Norge

  Språksjef

  Vil du bli språksjef i NRK?Språksjefen skal være en aktiv og synlig pådriver for språkarbeidet i NRK. NRK har som ambisjon å utmerke seg med et tydelig og korrekt språk. NRK er med sin posisjon i samfunnet en viktig normdanner for det norske språket. Språk er ikke et personlig anliggende i NRK. Derfor arbeider vi kontinuerlig med å holde språkbevisstheten høyt hos våre medarbeidere - på begge målformer og ved bruk av dialekt. Språksjefen leder dette arbeidet gjennom ulike tiltak. Språksjefen jobber for hele NRK, men stillingen er underlagt NRKs Nyhetsdirektør.  Stillingen som språksjef er ledig fra 1. september 2019. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Nett- og somejournalist i NRK Natur, Bergen

  Er du klar for å jobbe med bjørn, hval, gaupe eller elg? Vil du lage historier om mennesker som bruker nærnaturen hver dag og som også reiser ut på lange ekspedisjoner? Vil du jobbe i en redaksjon som formidler glede og opplevelse, skaper respekt og forståelse for norsk natur gjennom underholdende og inkluderende innhold på alle plattformer, og gir mer forståelse for viktigheten av naturmangfold, artsrikdom og klassisk naturvern? Er du klar for å bruke nye teknikker og fortellergrep som kan gi seerne en følelse av «en elg i stua»?  

  Gå til stillingsutlysning →
 • Region vest, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Sosiale medier-journalist, vikariat

  Er du en idérik visuell historieforteller som liker å produsere innhold i sosiale medier? Vi leter etter deg som vet hva som skal til for at innhold på sosiale medier står ut og blir valgt. Du må elske å leke med form og innhold, og få det til å skinne på digitale plattformer. Du er rå på å lage publiseringsplaner og vet hva som fungerer på Instagram og Facebook.Riksavdelingen i Bergen produserer dokumentarer,  konkurransereality og eventer for NRK1 og NRK TV. Norge Rundt, Norge nå på NRK1 og radioflaten Opptur på NRK P1 produseres i Bergen. Avdelingen har også ansvar for sommersatsinger på NRK1 og sjangeransvar for sakte-TV.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK Nyheter søker fotojournalist

   Vi søker etter en idérik fotojournalist og visuell historieforteller som brenner for nyheter og sport. Du skal være med å skape de beste bildene og visuelle historiene for nyheter og sport i landets største mediehus.  I NRK Nyheter er vi opptatt av å tiltrekke oss medarbeidere som bidrar til utvikling av digital og lineær historiefortelling. Vi søker deg som våger å utvide dine grenser og som ikke er redd for å feile. Du har en velutviklet journalistisk teft, erfaring fra media og er teknologisk sterk på foto, grafikk og redigering. Vi søker en fotojournalist med bred digital kompetanse, som også kan operere journalistisk på egenhånd. For å bli vurdert må du legge ved arbeidsprøver som viser frem det du mener du kan bidra mest med i stillingen (kan være foto, video, artikkel, grafikk etc). Kontaktinfo finner du nederst i annonsen. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Gjestebooker/researcher P3morgen

  Vil du jobbe i Norges hyggeligste redaksjon? P3morgen er Norges største radioprogram for unge mennesker og sender i prime time fem dager i uka. Som redaksjonsmedlem i P3morgen skal du bidra til at programmet befester sin posisjon i et radiomarked som er i stadig utvikling. P3morgen søker en allsidig, idérik og uredd journalist med solid radiokompetanse, stor arbeidskapasitet og god kjennskap til P3s målgruppe. Det er en fordel om du har erfaring som produsent eller vaktsjef. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • 2813 TPFR Produksjon Foto 2, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Tilkallingsvikar NRK Produksjon - Fotoredigerer

  Tilkallingsvikar fotoredigerere i NRK Produksjon

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Produksjonsledere i P3

  Vil du være med på å lage spektakulært innhold og opplevelser for unge folk? Og samtidig har et hjerte for orden, økonomi og logistikk?Vi i NRK P3 har en fast ledig stilling som produksjonsleder i eventredaksjonen som gir deg muligheten til å jobbe med noen av landets viktigste eventer og populære unge merkevarer. I tillegg har vi et vikariat i P3s TV-redaksjon.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Vaktsjefer søkes til nett

  Dokumentar- og samfunnsavdelingen søker tre vaktsjefer til Digital historiefortelling og Undersøkende nett.Vaktsjef 1:  Vaktsjef for undersøkende stoffVaktsjef for nettproduksjon og publisering (primært langlesings-saker) som er knyttet til TV-dokumentarene i Brennpunkt og Innafor. Stoffutvelgelse, jobbing med idéer og coaching av journalistene er viktige oppgaver. Vaktsjefen er også bindeledd mot NRK.no. Det er ønskelig at vaktsjefen også skriver selv. Vikariat fra så snart som mulig og ut året. Mulighet for forlengelse.Vaktsjef 2:  Vaktsjef for true crime-serieVaktsjef for nettproduksjon og publisering i et større true crime-prosjekt som publiseres våren 2020. Det lages også en TV-serie, og vaktsjefen vil samarbeide med programskaperne om stoffutvelgelse og publisering. Vi ønsker en skrivende vaktsjef som vil få arbeidslederansvar for to nettjournalister. Idéutvikling og coaching vil være viktige ansvarsområder.  Midlertidig stilling fra 01.10.19-31.03.20.Vaktsjef 3: Vaktsjef i Digital historiefortelling Vaktsjef for korte og lange nettfortellinger som inngår i NRKs store satsinger fremover. Vaktsjef er pådriver for eksperimentering med historier for mobil sammen med nettjournalister, fotografer og digitale utviklere. Det samarbeides tett med radio- og TV-miljøene om historiene, for å nå et stort publikum og sette dagsorden.  Det er ønskelig at vaktsjefen kan skrive selv ved behov.  Vikariat fra 15.09.19-31.12.2019. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Musikksjef i P3

  Vil DU bli NRK P3s neste musikksjef?Vi søker en tydelig leder som vil få strategisk musikkansvar for radiokanalene P3 og mP3, Urørt, nettradioen P3X, TV-produksjonene og eventer som P3 Gull og eksterne samarbeid. Du vil inngå i P3s radioledergruppe og ha personalansvar for musikkredaksjonen i P3. Du vil være P3s musikalske stemme utad. Du får ansvar for at P3 lykkes med en av sine viktigste oppgaver: fremme ny, norsk musikk.Vi ønsker å jobbe med deg som ikke klarer å holde tilbake når du hører en bra låt. Som tenker det finnes måter å løse musikkoppdraget på som vi ikke har tenkt på ennå. Har du en kjærlighet for norsk musikk, liker å jobbe strategisk og analytisk sammen med andre og er klar for å ta ansvar - så håper vi du søker!

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Visuell historieforteller P3 Oslo

  P3s avdeling i Oslo leter etter en idérik visuell historieforteller som elsker å samarbeide, og som brenner for å lage innhold til en ung målgruppe. Vi leter etter deg som får oss til å skinne på alle våre digitale plattformer, og som vil bidra til at enda flere unge oppdager og elsker radio, podkast og nettinnholdet fra NRK P3. NB: For å bli vurdert som søker må du legge ved arbeidsprøver som viser frem det du mener du kan bidra mest med i stillingen. (Kan være foto, video, illustrasjon, grafikk etc). Kontaktinfo finner du nederst i annonsen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  NRK P3nyheter søkjer journalist til ledig vikariat

  Vår nyheitsredaksjon i Trondheim treng ein journalist med kunnskap og evne til å formidla nyheiter til unge gjennom sosiale medier og radio. Om du ønskjer deg jobb som reporter i ein redaksjon med eit godt fagleg nyheitsmiljø og som legg til rette for testing av nye idear, då er du velkommen til å søkja.  P3nyheter er ein ung og nyskapande redaksjon som heile tida er i rørsle for å formidla viktige og gode nyheitshistorier til unge vaksne. Me formidlar nyheiter på radio i NRK P3 og mP3, og me publiserer nyheiter på P3nyheter sin Instagram-konto og P3 sin Facebook-konto. Du må ha god allmennkunnskap og evne til å setta deg raskt inn i saker. Du må også vera ein god munnleg formidlar på radio og du treng teft for god historieforteljing for unge på sosiale medier. P3nyheter er stadig i utvikling. Me treng at du er nyfiken på nye formidlingsmetodar og plattformer i takt med korleis målgruppa utviklar sine medievanar.Vikariatet er frå september 2019 til ut juni 2020 og du må rekna med å jobba i turnus.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Redaksjonsleder NRK Klassisk og NRK Jazz

  Radiokanalene NRK Klassisk og NRK Jazz søker ny kanalsjef. Vi er ute etter en visjonær leder som elsker klassisk og jazz, har gode lederegenskaper og erfaring med å drive radiokanaler. Du må være tydelig og god til å kommunisere mål og retning, og ha tanker om hvordan kanalene kan nå ut til flere. Du må evne å skape entusiasme og engasjement, og få med deg folk. Du vil tilhøre lederteamet i Kultur Radio og ha ansvar for å utvikle NRKs radiotilbud.Vikariatet er i perioden 19/8 2019 - 3/7 2020, med mulig forlengelse. Oppstartsdato kan diskuteres, og ved behov forskyves noe.  

  Gå til stillingsutlysning →
 • Strategisk IT, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Leder strategisk leverandørstyring

  Vi søker etter leder for strategisk leverandørstyring i Strategisk IT i NRKs divisjon for teknologi, produktutvikling og produksjon. Avdelingen legger premisser for teknologivalg, virksomhetsarkitektur og IT-anskaffelser og er svært sentral i forbindelse med utarbeidelse av teknologistrategier og planer i NRK. Avdelingen har et særlig ansvar for å bidra til god forståelse for ulike strategiske teknologiske problemstillinger og sikre at leverandør- og teknologivalg er basert på brukerinnsikt og NRKs publikumsstrategi. NRK har i sin teknologiplan vedtatt å benytte leverandørmarkedet i større grad, og avdelingen vil være sentral i vurdering og gjennomføring av sourcing-prosjekter og vurdering av nye leverandørstrukturer.  Vi ønsker en motiverende og samarbeidsorientert leder som bidrar til en kultur hvor NRK sine verdier troverdig, modig og åpen, står sterkt. Avdeling har en sentral rolle i å sikre samspill og gode prosesser, både innad i Teknologi-, produkt- og produksjonsdivisjonen og med øvrige deler av NRK. Gode kommunikasjon- og samarbeidsevner vil være en forutsetning for å lykkes i rollen.Stillingen som leder for strategisk leverandørstyring inngår i ledergruppen i Strategisk IT. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Programleder Innafor

  Dokumentar- og samfunnsavdelingen søker ny programleder til den undersøkende dokumentarserien Innafor.  Vi ser etter en åpen, modig og nysgjerrig programleder/journalist som kan engasjere og utfordre. Vi ønsker at du særlig treffer den øvre delen av målgruppen vår, som er publikum 20-29 år.   Du skal jobbe i team i et svært hyggelig arbeidsmiljø, og vil være en av to programledere i redaksjonen. Oppgaven blir å utforske og avdekke fenomener og miljøer fra ulike sider, dokumentere prosessen og fortelle om det på en spennende måte. Du må ha lyst til å jobbe med graveprosjekter, like systematisk undersøkende jobbing og være komfortabel med å møte motstand.   Innafor har fra før en kvinnelig programleder, og menn oppfordres derfor spesielt til å søke.

  Gå til stillingsutlysning →