Ledige stillinger akkurat nå

 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  NRK søker dyktige mobilutviklere

  Har du lyst til å være med å utvikle noen av Norges mest brukte og største apper? Da er dette en perfekt mulighet for deg! NRKs Teknologidivisjon har ansvar for å utvikle NRKs digitale tjenester på alle plattformer og leter nå etter flere dyktige og motiverte medarbeidere innenfor iOS- og Android-utvikling. Fagmiljøet vårt er stort og spennende, og teamene velger kontinuerlig optimale verktøy, rammeverk og språk for de oppgavene vi skal løse. Teamene våre er kryssfunksjonelle, satt sammen av utviklere, konseptutviklere, designere, og egne driftere som sikrer kontinuerlig utvikling helt ut i produksjon. I disse teamene vil du finne noen av de flinkeste folkene i bransjen, som du kan få mulighet til å jobbe og utveksle kunnskap med. Vi søker nå 8 mobilutviklere som er gode til å samarbeide på tvers av fagfelt og som kan dokumentere betydelig erfaring med app-utvikling. Du bør være en teknologientusiast med forkjærlighet for utvikling av native-applikasjoner, som for eksempel bidrar på foredrag og fagkvelder. Hos oss får du: Muligheten til å nå ut til mange med prosjektene dine, og stort ansvar for produktet du jobber med Tilbakemeldinger fra et stort publikum Muligheten til å drive frem gode ideer og drive med innovasjon Tett samarbeid i tverrfaglige team NRK holder produktene oppdatert med de beste teknologiene og følger utviklingen på de ulike teknologiene tett. Vi bruker moderne verktøy og bibliotek, og hvert team har store muligheter til å påvirke teknologivalg og best practices. NRK satser bevisst på å bygge kompetanse ved å gi alle medarbeider tid og mulighet til å lære, innovere og utvikle seg. Faggruppene har ukentlige varierte fagaktiviteter og setter av to hele dager hver måned til innovasjonstid. Dersom du har lyst til å blogge eller stå på en scene og holde foredrag, har NRK gode arenaer å øve seg på og mulighet for veiledning fra andre dyktige formidlere.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Datajournalist søkes til Dokumentar og samfunn

  Vår perfekte datajournalist er en blanding av utvikler, tallknuser og grave- og nettjournalist – med et sterkt samarbeidsgen og høye ambisjoner. Vi søker en lagspiller som vil bidra med ideer, erfaring, utholdenhet, nysgjerrighet, humør og ikke minst god bruk av datastøttet journalistikk, for å sette dagsorden og fortelle historier som ellers ikke blir fortalt. NRK skal utvide kompetansen på datastøttet journalistikk og vi vet vi sikter høyt. Sammen med andre datajournalister blir din oppgave å utvikle egne ideer og hjelpe andre i å lykkes med sine prosjekter ved hjelp av systematisk bruk av data og datastøttet analyse. Du vil bli en del av et lag med dyktige data- nett-, radio- og TV-journalister – og utviklere – alle med spisskompetanse på undersøkende journalistikk og digital historiefortelling. Du vet hvor du kan finne offentlige data, hvordan du kan hente dem ut, sammenstille og systematisere, finne de gode sakene som gjemmer seg i datamaterialet, og visualisere funnene på engasjerende måter. Ideelt sett må du også kunne bidra til å skrive saker selv, og være en god forteller. Du er enten en reporter som er sterk på journalistisk metode, har erfaring med undersøkende, datastøttet journalistikk, og med kunnskap om datasikkerhet og digital kildekritikk. Eller du kan ha bakgrunn som utvikler, og er en allsidig teknolog med et stort redaksjonelt hjerte. I så fall bør du ha kunnskaper både på server- og klientsiden i web-verdenen. Du er en nysgjerrig, metodisk sterk tallknuser med kjærlighet for regneark, og kan se journalistisk nytte av datamateriale enten det er APIer eller rådata. Du er pragmatisk når det kommer til valg av teknologier, du behersker gjerne flere programmeringsspråk og velger det beste verktøyet for jobben. Du har høy gjennomføringsevne og teft for de gode sakene. Du er selvstendig, men liker å jobbe i team og bidrar i det sosiale fellesskapet.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Østfold

  Nyhetsjournalist til NRK Østfold – to vikariater ledig

  NRK Østfold søker etter to entusiastiske multimediale nyhetsjournalister. Vi ser etter selvstendige og idérike personer som har erfaring med å levere til sosiale medier, nett, radio og tv. NRK ønsker deg som har evnen til å jobbe fram egne saker, samtidig som du er villig til å bidra på de største og viktigste hendelsene. Du må like å rykke i felt på kort varsel. NRK Østfold dekker Østfold fylke, og leverer daglig nyheter på radio, tv, mobil, nett og sosiale medier. Vi har sendinger fra klokken 6 om morgenen til klokken 23 om kvelden på NRK1 og NRK P1, og holder til i idylliske Gamlebyen i Fredrikstad. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver og et godt og lærerikt arbeidsmiljø.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Nettjournalist i Dokumentar og samfunn

  NRKs nettredaksjon Digital historiefortelling søker dreven nettjournalist Det er ledig fast stilling som journalist i Dokumentar og samfunn, for tiden i NRKs nettredaksjon for Digital historiefortelling. Her har du mulighet til å sette dagsorden med saker som engasjerer mange, samt være med på å produsere større nettsatsinger. Redaksjonen jobber med journalistikk som er tett på det som er viktig for folk - både i korte og lange formater. Vi jobber mye med presentasjon av nettsakene våre, og saker fra vår redaksjon er ofte blant de mest leste på NRK.no. Du må være sterk journalistisk, ha mange ideer og tåle høyt produksjonstempo. Du liker å prøve ut nye ting, jobber effektivt og bidrar positivt i det redaksjonelle miljøet. Vi ønsker oss et godt netthode som vet hva som fungerer på nett – som vinkler smart, og som jobber godt med bilder og har et levende språk. Du må like å jobbe med både korte og litt lengre saker og prosjekter. Du kan gjerne ha erfaring fra helse- og forbrukerområdet .

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK søker jurist

  Vi ønsker en initiativrik og faglig sterk rådgiver til et 100 % vikariat i avdeling Arbeidsmiljø og arbeidsvilkår i Organisasjonsdivisjonen. Den nyopprettede Organisasjonsdivisjonen skal sikre effektive, gjennomgående og sammenhengende prosesser i hele organisasjonen med fokus på å utvikle nettverk og fleksibilitet.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Nyhetsredaktør i NRK Sápmi

  NRK Sápmi er Sápmis største nyhetsleverandør, og skal være først og best på samiske nyheter på de plattformene der publikum er. NRK Sápmi skal styrke de samiske språkene, kultur og identitet. Dette gjør vi gjennom et todelt oppdrag; vi gir et tilbud til den samiske befolkninga og vi bidrar med kunnskap til den øvrige befolkninga i Norge. Vi publiserer på nord-, lule- og sørsamisk og norsk. NRK Sápmi har sitt hovedkontor i Karasjok og har totalt ca 85 ansatte. Se utlysingstekster på sørsamisk, lulesamisk og nordsamisk. NYHETSREDAKTØR Vi søker etter en redaktør som sørger for at NRK Sápmi setter samisk dagsorden, skaper arena for debatt og offentlig samtale, gir den beste oversikten og oppdatering om samisk samfunn, og løfter samiske saker til et nasjonalt publikum. Som nyhetsredaktør skal du lede og utvikle redaksjonen i et medielandskap i endring, og flytte nyhetstilbudet fra lineære til digitale sendinger, der mobile plattformer blir stadig viktigere.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK Finnmark

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Finnmark

  Journalist

  NRK Finnmark søker etter en journalist som behersker nyhetsproduksjon og historiefortelling på TV, radio, nett og sosiale medier. Vi ønsker oss en journalist med bred erfaring og kompetanse innen arbeidsledelse. Finnmark er et spennende område, hvor nærheten til gode nyhetssaker og fascinerende historier er kort. Fylket har store naturressurser, både til havs og på land, og utnyttelsen av dem har nasjonal og internasjonal interesse. Finnmark er grensefylke til Russland og Finland, og kjerneområde for den samiske befolkningen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Digitaldesignere søkes til NRK

  Er du en erfaren prisvinnende digitaldesigner, eller en sulten ung en med mange ideer og et godt formspråk? Ser du etter et stort og sterkt fagmiljø som utvikler fagfolk og produkter i verdensklasse i tverrfaglige team? Ville du trives med i å jobbe tett opp mot innholdsutvikling og journalistikk, i tråd med spenstige strategier, og med et solid publikumsfokus? Liker du NRKs samfunnsoppdrag, og ønsker å være med på kontinuerlig å forbedre, fornye og videreutvikle noen av Norges mest solide merkevarer? Da bør du søke deg til oss i NRK. Vi søker etter digitaldesignere som er lidenskapelig opptatt av å lage magiske brukeropplevelser, og som evner å gjøre produktene våre enda bedre for det norske folk. NRKs internettbaserte distribusjonsplattformer får større og større betydning, og det er gjort en større omorganisering i NRK for å vekte denne betydningen bedre på tvers av gamle medieskillelinjer, gjennom fokus på gjennomgående prioriteringer både når det gjelder teknisk utvikling og arbeid med NRKs mange merkevarer. Samtidig ser vi at vi i enda større grad enn før må utvikle fagfolkene våre systematisk for å holde oss i stand til å være nyskapende i en verden som utvikler seg stadig raskere. Dette har resultert i en matriseorganisasjon hvor avdelingen Fag, folk og kultur ivaretar bedriftskultur, de ansatte og deres utvikling, samtidig som vi bemanner opp ulike team som håndterer både utvikling av produksjonsprogramvare, og utvikling av publikumsproduktene NRK.no, NRK TV, NRK Radio, NRK Super, NRK P3, Yr, og NRKbeta, samt funksjoner som digital historieutvikling, felleskomponenter, og anbefaling. Du kan lese mer om de spennende utfordringene våre i artikkelen Allmennkringkasting 2.0 – NRK i valgfrihetens tidsalder. Avdelingen består av nesten 400 personer inkludert konsulenter, og har per i dag over 30 digitaldesignere og konseptutviklere som arbeider parvis distribuert i de ulike produktteamene, men som har etablert et solid fagfellesskap gjennom blant annet ukentlige samlinger. Per i dag har vi behov for digitaldesignere i produktteamene NRK TV, Digital historieutvikling og NRK P3, men dette forandrer seg stadig, og man må være forberedt på å arbeide med ulike produkter. På NRK TV er hovedutfordringen å fremstå nyskapende, tiltalende og konsekvente på tvers av mange ulike digitale plattformer. Digital historieutvikling utvikler stadig nye måter å formidle flermedialt innhold på, gjennom tett samarbeid med ulike redaksjoner i hele NRK. I NRK P3 arbeides det iherdig med å sikre at NRK leverer et attraktivt innhold til unge og stadig holder merkevaren ung og frisk. Arbeidet vil omhandle merkevareidentitet på alt fra de digitale flatene til nettdramaer som Blank og Lovleg, til tv-grafikk og event-materiell til eventer som P3 Gull.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  REDAKSJONSLEDER SPORTEN - VIKAR

  REDAKSJONSLEDER SPORTEN, VIKARIAT NRK Sport har ledig vikariat som redaksjonsleder i 100 % stilling. Som redaksjonsleder skal du legge til rette for at redaksjonen leverer godt innhold på alle plattformer gjennom god ressursbruk, både på lang og kort sikt. For å lykkes med dette må vi ha den riktige kompetansen til de ulike oppgavene Du går inn i et travelt, men humørfylt arbeidsfellesskap, med tre andre redaksjonsledere. Du vil få personalansvar for rundt 16 medarbeidere. Redaksjonsleder rapporterer til redaksjonssjef nyheter. NRK Sport er størst på direktesendt sport i Norge. Vi har stort fokus på å lage innhold som gjør at publikum har oss som førstevalg både på nett, mobil, radio og TV. Derfor er god planlegging og sammensetting av medarbeiderne til de rette oppgavene, både på desken og ute på konkurranse-arenaene, en vesentlig suksessfaktor. I NRK-sporten er vi rundt 90 medarbeidere.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Vikar nyhetsmorgen - NRK Nyheter

  Vi har nå et ledig vikariat til en dyktig radioprodusent med gode samarbeidsevner. Kjennskap til ulike kulturer er en fordel. Stillingen innebærer turnusjobbing

  Gå til stillingsutlysning →
 • 2000 TDIV Teknologidivisjonen

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Produktutviklingssjef data og analyse

  Ønsker du å bidra til at NRK blir mer datadrevne, og oppfyller allmennkringkastingsoppdraget bedre gjennom god bruk av måling og innsikt? I NRK har vi en ambisjon om å kjenne folk i Norge best. Gjennom blant annet god bruk av data og innsikt, skal vi tilby et allmennkringkaster tilbud i verdensklasse. Derfor øker vi nå fokuset på innsiktsarbeid på tvers av hele NRK. Vi skal bruke innsikt og analyse systematisk for bedre å forstå publikum og kunne ta gode valg for innholdsproduksjon, produktutvikling, publisering og virksomhetsstyring. Måling og innsikt er i dag en essensiell del av alt fra fast rapportering via eksperimentering og A/B-testing, til stordataanalyse, innholdsanbefalinger og personalisering. Vi lever i en stadig mer fragmentert verden, der NRKs innhold blir konsumert på en rekke ulike enheter gjennom en like lang rekke plattformer. Skal vi være best på å tilby det beste innholdet med nøyaktig presisjon, må vi også være best på måling og innsikt. Da trenger vi deg som kan være med å tenke strategisk rundt hvordan vi videreutvikler og bygger en felles dataplattform, og hvordan vi sikrer at vi måler og samler data av høyeste kvalitet, på tvers av NRK TV, NRK Radio, NRK.no, NRK Super, NRK P3 og Yr. Derfor ser vi nå etter en produktutviklingssjef for data og analyse. Vi søker deg som brenner for å gjøre NRK mer datadrevet og vil sikre at alle får tilgang til, og kan forstå og bruke innsikt til å levere et bedre tilbud til publikum. Som produktutviklingssjef har du overordnet ansvar for at NRK utvikler de beste måtene å måle, sammenstille og tilgjengeliggjøre data og innsikt på, gjennom felles dataplattform og riktige verktøy for analyse og visualisering av data. Med på laget får du et dyktig team med utviklere og designere som jobber med utvikling av NRKs dataplattform, og tilgjengeliggjøring av innsikt gjennom egne verktøy for visualisering og selvbetjent analyse. Mye av arbeidet vil skje i samarbeid med NRKs analyseavdeling, som består av analytikere som jobber på tvers av NRKs mange miljøer og avdelinger. Stillingen rapporterer til leder for Produksjons- og publiseringssystemer, og inngår i avdelingens ledergruppe. Produksjons- og publiseringssystemer har ansvar for å forvalte og videreutvikle NRK sin portefølje av egenutviklede produkter og kjøpte løsninger. Vi skal sikre at prioriteringer er basert på NRKs strategi, og innsikt i brukerbehov og teknologiutvikling. Videre skal vi ha god kommunikasjon med relevante miljøer i NRK om utviklingsbehov og strategiske prioriteringer, med særskilt fokus på behov innen produksjon/publisering/verktøybruk. Ansettelses- og arbeidssted er NRKs Teknologi-, produkt-, og produksjonsdivisjon på Marienlyst i Oslo. NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

  Gå til stillingsutlysning →