Ledige stillinger akkurat nå

 • NRK Hordaland, Bergen

  Publisert
  Søknadsfrist

  Nyheitsjournalist i NRK Hordaland

   Vil du jobba i ein av dei beste nyheitsredaksjonane i NRK?Me ser etter en svolten, idèrik og ambisiøs reporter, som brenn for å fortelja dei viktige historiene.Den som jobbar hjå oss må ønskja å laga innhald til alle plattformene våre; nett, tv, radio og sosiale medium. Me er på jakt etter ein medarbeidar som vågar å tenkja utradisjonelt og ønskjer å formidla nyheiter med humør og originale forteljargrep. NRK Hordaland skal vera best på hendingsnyheiter og dei store sakene frå Vestlandet. På same tid skal me setja dagsorden med fordjupande saker og fortelja kvardagshistoriene som folk snakkar om rundt lunsjbordet. Strategien vår er «Først – med heile bildet».Me ønskjer å laga journalistikk som skapar endring og løftar fram løysingar på problem i samfunnet.I NRK vert du ein del av ein attraktiv arbeidsplass, og eit godt arbeidsmiljø der me er opptekne av å utvikla medarbeidarane våre.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK Østlandssendingen søker nyhetsjournalist til fast stilling

  Har du lyst til å sette dagsorden i hovedstadsområdet? Vi søker en journalist med nyhetsteft, som kan levere saker og live-rapporter til nett, radio, TV og sosiale medier. Programledererfaring på radio- og/eller TV er en stor fordel. Har du et godt kildenettverk og god kjennskap til sakene som er viktig for publikum i Oslo og Akershus, er du medarbeideren vi er på jakt etter. NRK Østlandssendingen dekker Oslo og Akershus fylker, og leverer daglig nyheter på radio, tv, mobil, nett og sosiale medier. Vi er bemannet fra kl. 05 til 23, og holder til på Myrens verksted ved Akerselva i Oslo. Stillingen innebærer turnus med morgen-, kveld- og helgejobbing. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Vil du sørge for at barn i Norge får verdens beste medieinnhold? NRK Super søker ny redaksjonssjef 

  NRK Super er et av verdens ledende produksjonsmiljøer for barn. Vi er kjent for å være modige og innovative, og kompromissløst speile barns virkelighet. For dette er vi belønnet med fire Emmy-statuetter.  Nå er vi nå på jakt etter en ny redaksjonssjef som skal løfte innholdsproduksjonen enda et hakk.  NRK Supers visjon er: Det sterkeste fellesskapet for alle barn i Norge. Redaksjonssjefens portefølje vil bestå av underholdnings-, dokumentar- og nyhetsprogrammer. I tillegg har redaksjonssjefen et spesielt ansvar for innholdet for de aller yngste barna.  Redaksjonssjefen er en del av NRK Supers ledergruppe og rapporterer til programredaktør. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Vaktsjef for undersøkende, nett og sosiale medier

  Vil du jobbe i skjæringspunktet mellom nett, sosiale medier og TV-produksjon i Dokumentar- og samfunnsavdelingen? Vi har ledig et spennende og interessant vikariat som vaktsjef.Du vil ha vaktsjefansvar for nett og sosiale medier innenfor det undersøkende området, og vil jobbe tett med særlig Brennpunkt og Innafor-redaksjonene.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Design og brukeropplevelse, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  NRK søker UX-designer til Digital historieutvikling (vikariat)

  Har du lyst til å lage innovative digitale historier sammen med dyktige journalister og utviklere? NRK har nå et ledig vikariat (med mulighet for forlengelse) som UX-/interaksjonsdesigner i teamet Digital historieutvikling. Dette er et team som arbeider innenfor fagdisiplinene grensesnittutvikling, grafisk design, infografikk, illustrasjon og interaksjonsdesign.Vi jobber sammen med alle digitalt historiefortellende redaksjoner i det store mediehuset NRK, og lager stadig digitale historier som oppnår anerkjennelse i inn- og utland. Her er noe av det vi har laget den siste tiden: NRK.no/spesial.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Medieforsker/analytiker

  Ved Analyseavdelingen i NRK er det ledig vikariat som medieforsker/analytiker med en varighet på ca 10 måneder og ønsket oppstart er 3. juni 2019.  

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Undersøkende journalist, nett 

  Har du lyst til å jobbe med undersøkende journalistikk, og få tid og ressurser til å gå ordentlig i dybden?  Vi har ledig vikariat i undersøkende nettredaksjon i Dokumentar- og samfunnsavdelingen, der du får jobbe med den dyktige gjengen som blant annet har laget sakene om Gåten i Isdalen og Selvmord i psykiatrien. Du kommer også til å jobbe tett på miljøene i Brennpunkt og Innafor, og være med på oppstarten av det nye undersøkende miljøet her i Dokumentar- og samfunnsavdelingen. Sammen ønsker vi å få til flere store satsinger, med team sammensatt på tvers av redaksjoner. Vi kan love en morsom, spennende og hyggelig arbeidshverdag! 

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK Produksjon

  Publisert
  Søknadsfrist

  Leder for Fotogruppen

  Vi søker etter en dyktig leder for Fotogruppen   NRKs Fotogruppe er organisert i Produksjonsavdelingen. Fotogruppen består av 46 medarbeidere med bred og sammensatt kunnskap innen flerkamera- og enkamera foto, spesialfoto og grip. Leder for Fotogruppen er del av et lederteam på totalt åtte ledere.     Vi søker etter en leder som brenner for folk, kompetanse og arbeidsmiljø, som har strategisk forståelse og ledererfaring. Den vil søker etter har både ha evnen til å se potensialet i enkeltmennesker og klare å beholde det strategiske helhetsperspektivet.  

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK Produksjon 

  Publisert
  Søknadsfrist

  Møbelsnekker lærling

  NRK snekkerverkstedet søker møbelsnekker lærling Vår nåværende lærling går opp til svenneprøve i løpet av sommeren, og vi ønsker å ansette ny lærling fra august 2019. Vi ønsker at du har fullført Vg1 og Vg2 Design og trearbeid. NRK har et profesjonelt møbelsnekkerverksted, hvor det i hovedsak blir produsert kulisser for TV. Vi har en rikholdig maskinpark inkl CNC fres.  Vi har over 25 års erfaring med å føre lærlinger fram til svennebrev.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Nyhetsjournalist i NRK Troms

  NRK Troms har ledig fast jobb som nyhetsjournalist Vi ønsker oss en solid journalist som både kan jobbe selvstendig, og er en lagspiller. I tillegg til å jobbe som nyhetsreporter vil du være aktuell for å jobbe med programledelse fra studio og felt på alle plattformer.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Fast jobb som journalist i NRK Sogn og Fjordane

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Sogn og Fjordane

  Er du vår nye vaktsjef?

  Vi er på jakt etter ein journalist som vi ser for oss kan leie nettredaksjonen vår framover. Vaktsjefen har ei nøkkelrolle i redaksjonen, og vil få mykje ansvar og stor tillit. Du vil samarbeide tett med nyheitssjef og med vaktsjefen for radio og for TV.Kontoret ligg i Førde sentrum. Vi er ein redaksjon med eit godt arbeidsmiljø og mange unge medarbeidarar. Vi lagar nettsaker til nrk.no og til den lokale nettsida nrk.no/sf. NRK Sogn og Fjordane har som eitt av sine satsingsområde å styrke den grundige journalistikken.  

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK Finnmark

  Publisert
  Søknadsfrist

  Journalist i Alta

  NRK Finnmark søker etter en journalist som behersker nyhetsproduksjon og historiefortelling på nett, sosiale medier, TV og radio. Vi ønsker oss en journalist med digital kompetanse, som skriver godt og har øye for de gode reportasjebildene.Finnmark er et spennende område, hvor nærheten til gode nyhetssaker og fascinerende historier er kort. Fylket har store naturressurser, både til havs og på land, og utnyttelsen av dem har nasjonal og internasjonal interesse. Finnmark er grensefylke til Russland og Finland, og kjerneområde for den samiske befolkningen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Praksisplasser for journaliststudenter ved OsloMet

  NRK på Marienlyst tilbyr praksisplasser for journaliststudenter ved OsloMet høsten 2019. Praksisperioden er fra 14.10.-20.12.2019.Du kan søke deg til følgende områder:SportNyheterDokumentar og SamfunnUnderholdningKulturSuper P3nrk.noSoMe-deskenKommunikasjon, presse, marked og promoEksternredaksjonenUtviklingsavdelingenPrioriter opp til tre redaksjoner du ønsker praksis i og fortell oss hvorfor du ønsker deg dit, hvilken erfaring du har på området og hva du kan av verktøy m.m.Legg gjerne lenker til tidligere arbeid. Det er fint om du setter opp en lærer som referanse.Du finner informasjon om NRK på Organisasjonen.

  Gå til stillingsutlysning →