Ledige stillinger akkurat nå

 • Publisert
  Søknadsfrist

  Vikariat innen Business Intelligence

  NRKs analyse-enhet innen økonomi og HR er underlagt avdelingen Strategisk virksomhetsstyring. På grunn av foreldrepermisjon og prosjektarbeid er det ledig et vikariat (hel stilling i syv måneder) snarest. Vedkommende som ansettes vil ha særlig fokus på HR-data og -analyser BI-området i NRK gjennomgår en spennende utvikling og vekst. Generelt er det et behov for å øke analysekapasitetene på flere fagområder. NRK ønsker å være en innsiktsdrevet organisasjon.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Nyhetsredaktør i NRK Sápmi

  NRK Sápmi er Sápmis største nyhetsleverandør, og skal være først og best på samiske nyheter på de plattformene der publikum er. Vi søker etter en redaktør som sørger for at NRK Sápmi setter samisk dagsorden, skaper arena for debatt og offentlig samtale, gir den beste oversikten og oppdatering om samisk samfunn, og løfter samiske saker til et nasjonalt publikum. NRK Sápmi skal styrke de samiske språkene, kultur og identitet. Dette gjør vi gjennom et todelt oppdrag; ved å gi et tilbud til den samiske befolkninga og bidra med kunnskap til den øvrige befolkninga i Norge. Vi publiserer på nord-, lule- og sørsamisk og norsk. Se utlysingstekster på sørsamisk, lulesamisk og nordsamisk

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Rogaland

  Journalist Stavanger

  Vi søker engasjerte journalister som vil være med å utvikle NRK Rogaland. Du elsker at nyhetspulsen er høy, men ser også muligheter på de nyhetsfattige dagene. Evnen til å skape engasjement med innholdet vårt, er av dine sterkeste sider. Du liker teknologiske verktøy, har gjennomføringskraft, kan arbeide selvstendig, men er en lagspiller.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Akershus,Oslo

  NRK søker systemutvikler til systemintegrasjon og metadataflyt

  Vi er ganske sikre på at du har et forhold til NRKs tilbud og innhold. For å kunne nå ut til hele Norges befolkning hver dag, jobber et stort fagmiljø langs alle deler av produksjonsløpet. Vi ser nå etter en dyktig systemutvikler som ønsker å fordype seg i et viktig spesialfelt i NRK. NRK bruker systemet What's On fra Mediagenix som planleggings og publiseringsverktøy (PRF). Dette verktøyet styrer publisering av NRKs innholdstilbud på TV, Radio og digitale plattformer. Du vil inngå i et team av 5-6 utviklere og domeneeksperter som forvalter og videreutvikler PRF. Du vil samarbeide tett med brukerne av systemet, med systemleverandøren og med andre team og miljøer i NRK. Ansvarsområder og oppgaverVidereutvikle og tilpasse systemet i samarbeid med brukere og leverandør Delta i utvikling av metadata- og produksjonsflyter på tvers av NRKUtvikling av integrasjoner med andre systemerAnalyse av data og rapportering til ulike mottakereTestutvikling og systematisk kvalitetssikring av leveranserUtvikling av dashboards og helsesjekker for overvåkning, samt bidra til god dokumentasjonBrukerstøtte og opplæring av systemets brukere KvalifikasjonerDu er serviceinnstilt og liker å samarbeide med andreDu kommuniserer godt både skriftlig og muntlig på norsk og engelskDu har god datakompetanse og ferdigheter innen scripting og programmeringDu har erfaring med databaser, gjerne Oracle, og med utvikling og bruk av APIerDu har erfaring med smidig teamarbeid og kjenner verktøyene Jira og Confluence

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Prosjektsjef for NRK Kulturs store satsing på "Bokåret 2019"

  I 2019 fyller den eldste norske boka 500 år, Norge er hovedland under bokmessen i Frankfurt og det vil bli gitt ut minst 250 norske bøker. NRK Kultur skal i 2019 og fram til åpningen av nye Deichmanske hovedbibliotek i Oslo feire den norske boka på alle våre plattformer og i hele landet.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Hordaland

  NRK Hordaland program riks søker etter some-journalist

  Vi søker en journalist som brenner for historiefortelling i sosial medier. Du vet hva som skal til for at innhold på sosiale medier står ut og går viralt. Du kan fortellergrepene og kan gjøre hele jobben selv. En some-journalist hos oss må elske å leke med både form og innhold.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Rogaland

  Journalist Haugesund

  NRK Rogaland søker en engasjert journalist som vil være med å utvikle NRK Rogaland i Haugesund. Du elsker at nyhetspulsen er høy, men ser også muligheter på de nyhetsfattige dagene. Evnen til å skape engasjement med innholdet vårt, er av dine sterkeste sider. Du liker teknologiske verktøy, har gjennomføringskraft, kan arbeide selvstendig, men er en lagspiller.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  SoMe-journalist i Underholdningsavdelingen

  Vi søker en kreativ digital journalist til vår Mobilredaksjon. Mobilredaksjonen ligger i Underholdningsavdelingen, og har overordnet ansvar for sosiale medier fra alle programmer vi produserer for TV og nett.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Vaktsjef Underholdningsavdelingen

  Vi søker vaktsjef til våre humorkanal på YouTube - "4.etg"

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Praktikanter ved Høyskolen Kristiania

  Studentene ved journalistutdanninga ved Høyskolen Kristiania kan her søke om praksisplasser på Marienlyst i Oslo. Praksisperioden er fra 2. januar til 1. mars 2019. NRK Marienlyst er delt inn i følgende fagområder: Sport Nyheter med N17 Dokumentar og Samfunn Kultur Super P3 Underholdning Some-desken Eksternredaksjonen Innen disse fagfeltene er det flere redaksjoner dere kan søke dere til – se egen liste som skolen har. Du kan søke deg til tre ulike redaksjoner i prioritert rekkefølge. I søknaden vil vi gjerne vite hvem du er, hva du kan, hvilken erfaring du har, hva du har lyst til å jobbe med, og hvorfor du ønsker deg til oss.. Presiser hvilke verktøy du kan og hvilken erfaring du har innen fagområdet. Legg gjerne ved lenker til arbeidsprøver. Du finner mer informasjon om NRK på Organisasjonen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Heile Noreg

  Nynorskpraktikant i NRK

  NRK Nynorsk mediesenter i Førde søkjer etter engasjerte ungdommar som brukar nynorsk og vil bli journalistar. Vi gjev opplæring og praksis i journalistikk og nynorsk som mediespråk for nett, radio, fjernsyn og sosiale medium. Det 30. praktikantkurset byrjar 3. januar og er ferdig 30. juni 2019. Det er fem plassar på kullet. Til denne tid har vi lært opp 140 nynorskpraktikantar og 55 prosent av dei arbeider i media. 40 prosent er i NRK. Les meir: NRK Nynorsk mediesenter Vi samarbeider med Nynorsk avissenter i Mediehuset Firda. Dei driv ei tilsvarande opplæring for avis og nett, og lyser ut det 12. kullet med same søknadsfrist som oss.

  Gå til stillingsutlysning →
 • 4417 MSUA Super Kringkaster og produksjon

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Redaksjonsassistent - tilkalling - Super

  NRK Super har fra tid til annen behov for redaksjonsassistenter på midlertidig basis.Vi ønsker å knytte til oss 2-3 tilkallingsvikarer som er interessert i oppdrag av kortere varighet. Oppgavene består i å assistere prosjekter praktisk ved planlegging og avvikling av produksjoner ved sykdom eller produksjonstopper. Vi søker etter personer som er serviceinnstilt og liker å ta i et tak.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Akershus,Oslo

  Tilkallingsvikarer kostymør NRK Produksjon

  Kostymelageret har som oppgave å gi våre produksjoner profesjonell håndtering og faglig løft innen kostymefaget. Våre fagfolk leverer de beste tjenester til programmer og medvirkende på alle NRKs plattformer. Oppdragene vi trenger tilkallingsvikarer til innebærer å holde kostymelagrene på NRK Marienlyst oversiktlige og i riktig faglig stand, og kunne ta kostymøroppdrag der det er behov. Sammen med NRKs kostymører, skreddere og kostymedesignere leverer vi kvalitet i verdensklasse. NRK Produksjon søker etter tilkallingsvikarer som kostymør/fagmedarbeider på kostymelageret.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo,Oslo,Oslo

  Praksisplasser for journalister ved Høgskulen i Volda

  NRK på Marienlyst i Oslo tilbyr praksisplasser for journaliststudenter ved Høgskulen i Volda med praksis på nyåret 2019. Praksisperioden er fra 04.02.-12.04.2019 Du kan ønske deg til følgende fagområder: Sport Nyheter med N17 Dokumentar og Samfunn Underholdning Kultur Super P3 SoMe-desken Utvikling Eksternredaksjonen Innen disse avdelingene er det mange redaksjoner som tar imot praktikanter. Disse finner du i en liste som skolen har fått tilsendt. Prioriter opp til tre områder du ønsker praksis i og gi en kort begrunnelse for hvorfor du ønsker deg dit. Mer informasjon om NRK finner du her Organisasjonen. Vi ber om at du oppgir en lærer som referanse i søknaden.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Sommerjobb for IT-studenter i NRK

  Sjekker du været på Yr.no? Eller kanskje du liker å høre på P3 Morgen? Kanskje har du fulgt med på Heimebane eller Lovleg, eller hørt på en av podkastene våre? Vi er ganske sikre på at du har et forhold til NRKs innhold, men visste du at vi har et stort utviklingsmiljø i NRK som leverer dette innholdet ut til deg? Vi lager tjenester som brukes av hele Norges befolkning hver eneste dag, og vi har ansvar for å utvikle og forvalte disse på alle et stort antall plattformer. Du kjenner oss som NRK.no, NRK TV, NRK Radio, NRK Super og Yr.no. Hos oss finner du også NRKs sandkasse for ny teknologi og populære teknoblogg, NRKBeta. Hvordan er det å jobbe med utvikling i NRK? Bak hver av merkevarene våre står det ett eller flere kryssfunksjonelle team, hvor du vil jobbe sammen med andre utviklere. Du vil finne de fleste typer moderne plattformer og rammeverk hos oss, og vi velger hele tiden de rammeverkene, plattformene og eventuelle nye programmeringsspråk som gir mening for oppgavene vi skal løse. Felles for all utvikling er dog stolthet i å lage god brukeropplevelse, ytelse, tilgjengelighet, eksperimentering og open source. Sommerjobb hos oss? På flere av våre team har vi nå lyst til å ta inn sommerstudenter sommeren 2019. Vi ser først og fremst etter deg som synes det er gøy å programmere, og som har lyst til å bruke sommeren sammen med et av teamene våre og bli kjent med NRK. Vi ser etter nysgjerrige studenter som har lyst til å lære, og kanskje kan du lære oss noe også? Du vil kunne bli en del av NRK.no-teamet, et team som har nyhetspublisering som hovedfokus. Vi har også plass i NRK TV eller Radio-teamet som lager strømmetjenestene våre. Kanskje får du plass i NRK Super som er NRKs tjenester for barn og unge, eller hos Yr som er NRKs samarbeid med meteorologisk institutt. Vi har mange spennende oppgaver til deg!

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Sted
  Akershus,Oslo

  NRK søker utviklere og teamledere

  Sjekker du været på Yr? Eller liker du kanskje å høre på P3morgen? Har du fulgt med på Heimebane, eller hørt på en av podkastene våre? Vi er ganske sikre på at du har et forhold til NRKs innhold, men visste du at vi har et stort utviklingsmiljø i NRK som leverer dette innholdet til deg på digitale plattformer? Vi i NRK lager tjenester som brukes av hele Norges befolkning hver eneste dag, og vi har ansvar for å utvikle og forvalte disse på et stort antall plattformer. Du kjenner oss som NRK.no, NRK TV, NRK Radio, NRK Super og Yr. Hos oss finner du også NRKbeta som er NRKs teknologiblogg og en sandkasse for teknologi og medier. Det er fint å jobbe med noe som folk rundt deg bruker og er opptatt av, men det spesielle med våre produkter er at NRK har et tydelig allmennkringkasteroppdrag. Vi jobber for å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i samfunnet. Intet mindre. Dette samfunnsoppdraget gjennomsyrer alt vi gjør, hvordan vi prioriterer, og hvordan vi forholder oss til publikumet vårt. Hvordan er det å jobbe med utvikling i NRK?Du vil finne de fleste moderne plattformer og rammeverk i bruk hos oss. På backend fordeler vi oss ca. 50/50 på JVM- (Java og Scala) og .Net- (C# og F#), men du vil også finne en del Node.js. Innen frontend er brorparten av våre løsninger basert på React eller vanilla JavaScript. Vi drifter løsningene våre både internt og i skytjenester, og vi velger hele tiden de rammeverkene, plattformene, og eventuelle nye programmeringsspråkene som gir mening for oppgavene som skal løses. Fellesnevnere for alt utviklingsarbeidet som gjøres hos oss er eksperimentering, testing, bruk av åpen kildekode, og stoltheten over det å lage god brukeropplevelse, med høy ytelse, og god tilgjengelighet. Om du vil lese mer om oss og de utfordringene vi står overfor, les artikkelen Allmennkringkasting 2.0 – NRK i valgfrihetens tidsalder.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Konseptutviklere/UX-designere søkes til NRK

  Er du en konseptutvikler og UX-designer med et sterkt produktstrategisk hode, og med en evne til å forene brukerfokus og merkevarebygging på en hel rekke ulike digitale plattformer? Liker du NRKs samfunnsoppdrag, og har du en ambisjon om å løfte NRKs digitale portefølje inn i fremtiden? Ser du etter et stort og sterkt fagmiljø som utvikler fagfolk og produkter i verdensklasse, i tverrfaglige team? Da bør du søke deg til oss i Medieutvikling, NRK. Medieutvikling har 136 faste ansatte og nesten 50 konsulenter innen fagområdene design og utvikling. Medieutvikling forvalter NRKs digitale tjenester gjennom ni produktteam (NRK.no, NRK TV, NRK Radio, NRK Super, Yr, Digital historieutvikling, NRKbeta, Felleskomponenter, Data og anbefaling), og en rekke underteam. Avdelingen får stadig flere oppgaver og større betydning knyttet til distribusjonen av NRKs innhold på stadig flere digitale plattformer. Vi trenger å vokse for å håndtere dette til det beste for publikum. Du kan lese mer om de spennende utfordringene våre i artikkelen Allmennkringkasting 2.0 – NRK i valgfrihetens tidsalder.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Digitale designere (UI) søkes til NRK

  Er du en erfaren prisvinnende digital designer (UI), eller en sulten ung en med mange apper i magen? Ser du etter et stort og sterkt fagmiljø som utvikler fagfolk og produkter i verdensklasse i tverrfaglige team? Er du glad i å jobbe tett opp mot journalistikk? Liker du NRKs samfunnsoppdrag, og ønsker å være med på kontinuerlig å forbedre, fornye og videreutvikle noen av Norges mest brukte digitale tjenester som NRK.no, NRK TV/Radio, NRK Super og Yr, på mobil, nettbrett, nett, smart-TV og andre plattformer? Da bør du søke deg til oss i NRK. Vi søker etter digitale designere som er lidenskapelig opptatt av å lage magiske brukeropplevelser, og som evner å gjøre produktene våre enda bedre. Medieutvikling har 136 faste ansatte og nesten 50 konsulenter innen fagområdene design og utvikling. Medieutvikling forvalter NRKs digitale tjenester gjennom ni produktteam (NRK.no, NRK TV, NRK Radio, NRK Super, Yr, Digital historieutvikling, NRKbeta, Felleskomponenter, Data og anbefaling), og en rekke underteam. Avdelingen får stadig flere oppgaver og større betydning knyttet til distribusjonen av NRKs innhold på stadig flere digitale plattformer. Vi trenger å vokse for å håndtere dette til det beste for publikum. Du kan lese mer om de spennende utfordringene våre i artikkelen Allmennkringkasting 2.0 – NRK i valgfrihetens tidsalder.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Vil du være med å skape de store sportsøyeblikkene?

  Da er dette jobben for deg! Vi søker innholdsutvikler med sports- og eventskompetanse Sporten har mange store rettigheter og har behov å forsterke arbeidet med å forvalte potensialet i disse rettighetene. Vi har ledig fast nyopprettet journaliststilling med ansvar for å utvikle noen av våre største mesterskap og eventer. Du går inn i en prosjektfunksjon som innholdsutvikler.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Researcher Underholdningsavdelingen

  Researcher til Satiriks Rykker Ut.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  SoMe-ansvarlig Underholdningsavdelingen

  Vi søker en kreativ SoMe- journalist til Satiriks Rykker Ut.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Teknologidirektør

  Vil du være med å utvikle og forbedre NRK? Vi søker en strategisk leder som skal sikre at NRK har et solid og fremtidsrettet teknologisk fundament for sin virksomhet. Stillingen er nyopprettet og vil ha ansvar for samtlige produksjons- produkt og teknologimiljøer i NRK og et omfattende personalansvar. Som teknologidirektør må du evne å tiltrekke og beholde kreative og nyskapende talenter, sette strategisk retning og få en mangfoldig divisjon med på endring og utvikling. Vi ønsker en inspirerende motiverende leder som setter ambisiøse mål og legger til rette for en kultur hvor NRK sine verdier troverdig, modig og åpen, står sterkt. Teknologidivisjonen har tett samspill med samtlige deler av NRK, og gode kommunikasjon- og samarbeidsevner vil være en forutsetning for å lykkes. Teknologidirektøren inngår i NRKs toppledelse og rapporterer til kringkastingssjefen. Kvalifikasjoner Utdanning på høyskolenivå Strategisk og operativ ledererfaring Erfaring fra å lede omfattende endringsprosesser Erfaring fra mål- og økonomistyring Kunnskap om digitalisering og relevant teknologiutvikling på et overordnet nivå Forståelse for mediemarkedet og NRKs oppdrag og rolle Personlige egenskaper Evne til å sette strategisk retning og mobilisere organisasjonen Evne til å stimulere og utvikle innovative miljøer Stor arbeidskapasitet og god gjennomføringskraft Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit Trine Bjertnes Tangen, mob: 905 53 525 eller Tove Gartland, mob: 958 99 755 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver, i innledende fase. Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Leder Strategisk IT

  Vi du være med å utvikle og forbedre NRK? Vi søker leder til vår nye avdeling for Strategisk IT. Avdelingen legger premisser for teknologivalg, virksomhetsarkitektur og IT-anskaffelser og er svært sentral i forbindelse med utarbeidelse av teknologistrategier og planer i NRK. Avdelingen har et særlig ansvar for å bidra til god forståelse for ulike strategiske teknologiske problemstillinger og sikre at teknologivalgene er basert på brukerinnsikt og NRKs publikumsstrategi. NRK har i sin teknologiplan vedtatt å benytte leverandørmarkedet i større grad, og avdelingen vil være sentral i vurdering og gjennomføring av sourcing-prosjekter. Vi ønsker en motiverende og samarbeidsorientert leder som bidrar til en kultur hvor NRK sine verdier troverdig, modig og åpen, står sterkt. Avdeling har en sentral rolle i å sikre samspill og gode prosesser, både innad i Teknologidivisjonen og med øvrige deler av NRK. Gode kommunikasjon- og samarbeidsevner vil være en forutsetning for å lykkes i rollen. Stillingen som leder Strategisk IT inngår i Teknologidivisjonens ledergruppe. Ansvarområder Overordnet ansvar for prosess, forankring, oppdatering og oppfølging av NRKs Teknologiplan (strategi, målbilder, sourcing og governance) Overordnet ansvar for helhetlig oversikt over all teknologi i NRK, ansvar for jevnlig rapportering på denne. Overordet ansvar for systemforvaltningen i NRK Bidra til overordnet IT-arkitektur og til opprettholdelse av forpliktende møteplass for IT-arkitekter Overordnet ansvar for definisjonen av Prosesser, Tjeneste- og Systemeierskap Ansvar for Tjenesteeiere for IT-tjenester Bidra til systematisk og kulturell jobbing med problemstillinger knyttet til IT-sikkerhet Bidra til at NRK har god avtaleforvaltning innenfor divisjonen, og at det jobbes systematisk med avtalerammeverk og innkjøpsprosesser Lede og utvikle avdelingens medarbeidere Kvalifikasjoner Høyere utdannelse på minimum bachelornivå Erfaring med å utarbeide IT-strategier IT-breddekompetanse og erfaring med helhetlig systemforvaltning Erfaring med tjenesteutsetting og leverandørstyring God forståelse for (IT-)sikkerhet Solid kompetanse på prosess- og prosjektledelse God økonomiforståelse Personlige egenskaper Strategisk og analytisk Endringsvillig God gjennomføringskraft Gode samarbeidsegenskaper Teamorientert Gode kommunikasjonsevner Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit Trine Bjertnes Tangen, mob: 905 53 525 eller Tove Gartland, mob: 958 99 755 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver, i innledende fase. Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  SOLO OBO OG GRUPPELEDER m/plikt til tutti

  KORK leter etter sin nye solo obo. Vi tilbyr deg en spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver. Vi er stolte av vår allsidighet: Vårt kjernerepertoar er klassisk symfonisk musikk. Like fullt spenner vårt repertoar over mange ulike musikksjangere, og vi er opptatte av å sikre den samme høye kvaliteten i alle prosjektene våre. Miljøet er hyggelig og kreativt. Alle har mulighet til å dele sine ideer for aktivt å bidra til orkestrets kunstneriske utvikling. Størrelsen på orkestret gjenspeiles i vår kammermusikalske tilnærming til orkesterrepertoaret. Vi ønsker at hver enkelt musiker tar initiativ og bidrar aktivt til musiseringen. For å ivareta dette, ønsker vi at også alternerende solomusikere spiller førstestemmen jevnlig. Gruppeleder må derfor legge til rette for en viss rotering i gruppa. KORK har en populær kammermusikkserie der alle orkestrets musikere har anledning til å bidra. Til prøvespill kreves: Mozart obo konsert 1 og 2 sats Henri Dutilleux Sonate 1 og 2 sats Orkesterutdrag Orkesterutdrag er tilgjengelig som pdf-filer på www.nrk.no/kork Kvalifiserte søkere vil bli innkalt til prøvespill. Prøvespillet vil bli avholdt lørdag 17. og søndag 18. november 2018. Tiltredelse: Etter avtale Les mer: nrk.no/stilling www.nrk.no/kork NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

  Gå til stillingsutlysning →