Ledige stillinger akkurat nå

 • NRK Produksjon

  Publisert
  Søknadsfrist

  Fotograf til ny dokumentarserie

  NRK søker dedikert og formsterk fotograf til en dokumentarserie om motstand på og utenfor idrettsarenaen. Fotografen får en konseptuerende rolle.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Etterarbeidsgruppa ser etter erfarne klippere til TV drama

  Publisert
  Søknadsfrist

  Klippere til TV-serier

  Har du lyst til å være med å forme NRKs nye TV serier?NRK har en produksjonstopp høsten 2020 hvor vi trenger flere dyktige klippere inn i våre etterarbeidsteam. NRK produksjon speider alltid etter nye talenter og ønsker å komme i kontakt med folk som ønsker å bidra med kunnskap og innsikt i våre produksjoner. I denne sammenhengen ser vi etter klippere. Personer med kulturell mangfoldskompetanse oppfordres særskilt til å søke. Rekrutteringen gjøres i august.  

  Gå til stillingsutlysning →
 • 6000 SAMI Sápmi, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Vi søker etter unge samiske talenter - journalist

  Er du ute etter å bli en dyktig programleder foran skjermen, en råtass i radiostudio eller den neste store musikkjournalisten? Vi er på leting etter unge, samiske talenter som skal få bryne seg på noen av våre prestisjeprosjekter i året som kommer. NRK har store ambisjoner med det samiske innholdet, og ønsker å få inn unge talenter som byr på seg selv, som ivrer etter å lære og som tør å utfordre tradisjonelle og etablerte arbeidsmetoder. Vi tilbyr ett år i NRK Sápmi hvor du sammen med flinke kollegaer får muligheten til å lære mer om, ja kanskje til og med bli en ekspert på, ett spesielt felt innenfor media.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  NRK Innlandet søker journalist (vikariat)

  Til hovedredaksjonen på Lillehammer leter vi etter en dyktig journalist som kan være med å styrke oss på nett/mobil, tv og radioVi ser etter deg som kan jobbe fram nyhetshistorier fra Innlandet som treffer hjertet og gjør det nasjonale publikum klokere. Du må kunne produsere nyhetssaker både i korte og lange formater. Noen ganger betyr det å kunne jobbe raskt inne på desk med publisering eller ute når store hendelser skjer, inkludert rapportering til tv og radio. Du må ha dokumentert erfaring med journalistikk. Vikariatet er fra midten av august og fem måneder framover.

  Gå til stillingsutlysning →
 • 2813 TPFR Produksjon Foto 2, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Tilkalling fotoredigerer

  Vi søker fotoredigerere med erfaring i foto og klipp til korte behov i forskjellige redaksjoner på Marienlyst. Du får være med på spennende produksjoner og lære om hvordan det jobbes i de forskjellige avdelingene. Alt fra  intervjuer, til følge på dokumentar, musikkvideoer eller youtube innhold. Vi gjør jobbintervjuene fortløpende. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Programavdeling, NRK Sápmi

  Publisert
  Søknadsfrist

  Vi søker ung programleder til nytt ungdomsprogram på Radio Sápmi

   Er du en ung programlederspire som elsker radio, SoMe og har postet SoMe-innhold?                                                                                                          Samisk versjonDu er talefør, sosial og naturlig nysgjerrig på andre mennesker og hendelser/situasjoner. Du klarer helt fint å jobbe selvstendig og liker å anerkjenne andres innspill og ideer. Du elsker å være del av en redaksjon og synes felleskap er viktig og inspirerende. Du er nysgjerrig på det som skjer blant unge i Sápmi. Kjenner du deg igjen? Da har ønsker vi at du søker på stilling i ungdomsradioprogrammet Valvi!  Du begynner i uke 32. 3. August 2020 med sluttdato august 2021. Hva er radioprogrammet Valvi? Et daglig, direktesendt radioprogram på NRK Sápmi på tidlig ettermiddag som underholder, oppdaterer og kommuniserer med norske, svenske og finske samer. Visuell radio åpner også for innhold på andre plattformer og deling av publikumsinnhold. Programmet skal bidra til å gjøre de små hverdagutfordringene til en stor ting. Vi skal engasjere 17 åringen ved å være «flokken» deres, der de kjenner seg igjen, føler stolthet og blir opplyst på en lett og ledig måte med en snert av humor. Publikum skal bli voksne sammen med programlederne. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK Sápmi har to ledige journaliststillinger - vikariat 

  Vi trenger deg som kan finne og lage de gode sakene og historiene fra Sápmi til hele Sápmi. Du vet hva som skal til for at publikum finner, velger og elsker innholdet vårt.   For deg betyr det å ha spesielt fokus på mobil, nett og sosiale medier - men også levere innhold til radio og tv. Begge stillingene er vikariater ut året 2020. Les denne annonsen på nordsamisk.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK Sápmi har to ledige journaliststillinger i Sør-Sápmi

  Vi trenger deg som kan finne og lage de gode sakene og historiene fra Sápmi til hele Sápmi. For deg betyr det å ha spesielt fokus på mobil, nett og sosiale medier - men også levere innhold til radio og tv. Begge stillingene er som sørsamisk journalist med startdato i august 2020 og januar 2021.Les denne annonsen på sørsamiskArbeidssted er fortrinnsvis i Trondheim. Andre steder som for eksempel Snåsa og Steinkjer kan vurderes.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK Sápmi, mánáiddoaimmahus/barneredaksjonen

  Publisert
  Søknadsfrist

  Vi søker programleder til nytt samisk tv-program

  Er du uredd, lite selvhøytidelig, har konkurranseinstinkt og går med en programleder i magen?  Samisk versjon 

  Gå til stillingsutlysning →
 • KORK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Solo obo og gruppeleder med plikt til tutti

  Solo Obo og gruppeleder med plikt til tutti

  Gå til stillingsutlysning →