Ledige stillinger akkurat nå

 • Publisert
  Søknadsfrist

  Søkjer to journalistar til vikariat i Ålesund

  NRK Møre og Romsdal søkjer etter to journalistar med digitial kompetanse til vikariat i redaksjonen i perioden 01.04.2018-19.08.2018.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Metadatastilling med fokus på stillbilder

  Stillbilder er en viktig del av NRKs kommunikasjon med publikum. Det produseres daglig nye stillbilder for NRK TV, NRK Radio, NRK.no, sosiale medier etc., og i tillegg kommer det fortløpende inn bilder fra journalister og publikummere som er "der det skjer". NRK har behov for enklere og bedre tilgang til lagring og gjenbruk av bilder. Som stillbildeansvarlig i NRK Arkiv vil du få oppgaven med å etablere en felles og helhetlig katalogløsning, i samarbeid med dyktige kolleger på tvers av organisasjonen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Metadatastilling med fokus på NRK-katalogen

  NRK skal være lett tilgjengelig der brukerne er og det skal være enkelt å både finne og velge NRK-innhold. Dette fordrer at NRKs tilbud til enhver tid har relevante metadata tilgjengelig i systemer som snakker sammen. Som medarbeider i NRK Arkiv vil du være med på å identifisere og tilgjengeliggjøre gullet i NRKs kataloger – til NRKs publikum. Du vil være med på å utnytte katalogen og teknologien til å fortelle nye historier som skaper økt forståelse for samfunnet, hverandre og oss selv. Gjennom ditt arbeid vil du bidra til NRKs ambisjon om å være en publisist i verdensklasse.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Norske tilstander på P3 trenger reporter!

  Vi er på jakt etter en selvgående og idérik radioreporter til P3s ettermiddagsprogram med Adelina Ibishi og Vida Lill Berge. Underholdning, samfunnsstoff og aktuelle gjester er viktige stolper i programmet, og vi er nå på utkikk etter en som kan fylle rollen som reporter i Oslo. Vi er både interessert i søkere som har engasjement for spesielle områder (politikk, sport, økonomi, humor osv), eller som er mer allsidige. Si gjerne litt om hvilken bolk du tilhører i søknaden. For å bli vurdert til stillingen må du legge ved en link i til en arbeidsprøve i søknadsteksten din. I arbeidsprøven vil vi gjerne høre eller se deg snakke med noen om et tema du selv velger.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Nyheitsjournalist med sterk digital kompetanse

  NRK Møre og Romsdal leitar etter ein knallgod reporter som kan vere med å løfte oss vidare i det store og spennande digitalskiftet i nyheitsjournalistikken i NRK Den vi søkjer brenn for å drive fram dei største nyheitene først på digitale plattformer, lokalt og nasjonalt. Du har utprega digital forståing og kompetanse i innhenting og presentasjon av sakene du jobbar med - på nett, mobil og i sosiale medier.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Sommervikarer NRK Hedmark og Oppland

  NRK Hedmark og Oppland søker etter dyktige journalister til nyhetsredaksjonen i sommer. Vikarene vil jobbe enten på Lillehammer eller i Elverum. Vi søker etter journalister med god nyhetsteft og godt grep om nyhetsfortellinger på de ulike plattformene. Våre journalister jobber i turnus og leverer til både nett/sosiale medier, radio og tv. Sommervikarene inngår i en turnus med nyhetsoppdateringsvakter, og derfor er netterfaring en fordel. Kjennskap til regionen er også en styrke. Spesifiser i søknaden om du vil jobbe på Lillehammer eller i Elverum.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  VIKARIAT I NRK SPORT

  Vi tilbyr et vikariat i et spennende nyhetsmiljø som leverer sportsinnhold til alle plattformer. NRK Sport er størst på direktesendt sport i Norge. Vi ønsker å tenke kreativt, er opptatt av nyutvikling av konsepter og er opptatt av å rekruttere nye talenter. Vi er et flermedialt redaksjonsmiljø som blant annet formidler rundt 1300 timer direktesendt sport på radio og TV. I tillegg kommer daglige nyhets- og magasinsendinger og ikke minst en omfattende satsing på nett, inkludert sosiale medier, mobil og tekst-tv. Totalt jobber ca 90 personer i NRK-Sporten.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Journalister til NRK Østlandssendingen

  NRK Østlandssendingen har to ledige stillinger. Vi søker dyktige journalister som brenner for å drive frem de viktigste nyhetene fra Oslo og Akershus. Vi søker særlig etter reportere med god digital forståelse og høy kompetanse. Gjerne med dokumentert arbeid på digitale historiefortellingsprosjekter eller erfaring med langlesingsformater. Søkerne bør ha erfaring fra radio og tv, gjerne også som programleder. Søkerne bør også ha evne til å komme opp med dagsordensettende egensaker.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Sendeleder NRK P2

  Sendelederne i NRK P2 profilerer kanalen og sørger for at innholdet blir presentert på en god måte til lytterne. For lytterne er sendelederne kanalstemmene som introduserer og informerer om innholdet i NRK P2. Sendelederne jobber på P2-desken. Dette er navet i kanalens daglige drift. P2-desken består av seks medarbeidere. Sendelederne jobber turnus, som også innebærer kvelds- og helgevakter. P2-desken er organisert i NRK Medier, og ledes av kanalsjefen i NRK P2. NRK P2 søker tilkallingsvikar som sendeleder. Sendelederen har ansvaret for å presentere og promotere kanalens programtilbud. Arbeidet innebærer både å sende direkte og klargjøre for automatisering av tilbudet.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Hordaland

  Sommervikariat i NRK Hordaland

  NRK Hordaland søker etter sommervikarer. Vi tilbyr jobb i et spennende nyhetsmiljø som leverer innhold til lokale sendinger på radio og tv, egne nettsider og NRKs riksredaksjoner.

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Sommervikarer i Kulturavdelingen

  Radioenheten i Kulturavdelingen leverer programmer til NRK P2. I sommer trenger vi vikarer til følgende program: Spillerom, et sjangerløst musikkmagasin som sendes hver dag kl 11. Verdibørsen, et aktualitetsprogram med temaer om identitet, eksistens og ideologi, som sendes mandag-torsdag kl 13 og lørdag kl 8. Salongen, et subjektivt samtaleprogram som sendes fredag, lørdag og søndag kl 14. Studio 2, aktualitetsmagasin som sendes hver dag kl 16.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Vaktsjef Underholdningsavdelingen

  Vi søker vaktsjef til våre nye humorkanal på YouTube

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  P3nyheter søker sommervikarer

  Vil du være med å lage nyheter til alle P3 sine plattformer? P3nyheter søker sommervikarer P3 er landets største radiokanal for unge. For å jobbe hos oss er det en forutsetning at du interesserer deg i og forstår ung virkelighet. Vi trenger journalister som brenner for å gjøre det som skjer rundt oss forståelig på radio, Facebook, Instagram og Snapchat. Som sommervikar vil du gå i turnus som reporter og vaktsjef.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Sommervikarer NRK Trøndelag

  Mye av NRK P1, NRK P1+, NRK P3 og mP3 lages av NRK Trøndelag. Fjernsynsprogram som Newton, Når kjemien stemmer, Ikke gjør dette hjemme, Tidsbonanza og Tore på Sporet lages også på huset. Mediehuset Trøndelag produserer nyheter og program for NRK P1, NRK P1+, NRK P3, NRK 1 og NRK.no, blant annet Midtnytt, Her og Nå, Norgesglasset og Kveldsåpent. Programavdelingene har også ansvar for flere NRK-kontoer på sosiale medier. Til våre redaksjoner i Trondheim, på Marienlyst i Oslo og Steinkjer søkes det etter dyktige journalister til nyhetsredaksjonene, radio, nett- og TV-produksjon samt sosiale medier og musikkjournalistikk/DJ. Vi søker etter journalister med god nyhetsteft og programleder- og fortellertalent.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Østfold

  Vil du jobbe med dyktige kolleger på NRKs distriktskontor for Østfold?

  NRK Østfold søker entusiastiske multimediale journalister i sommer. Vi er på jakt etter selvstendige og idérike personer som kan levere til sosiale medier, nett, radio og tv. Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver og et godt og lærerikt arbeidsmiljø. NRK Østfold dekker Østfold fylke, og leverer daglig nyheter på radio, tv, mobil, nett og sosiale medier. Vi har sendinger fra klokken 6 om morgenen til klokken 23 om kvelden på NRK1 og NRK P1, og holder til i idylliske Gamlebyen i Fredrikstad.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Praktikanter fra Høgskolen Kristiania

  Studentene ved Filmutdanninga ved Høgskolen Kristiania kan her søke om praksisplass i NRK Marienlyst. Praksisperioden er fra 3.4.-27.4.2018. Prioriter gjerne to redaksjoner/grupper du ønsker praksis i med en kort begrunnelse. NRK Marienlyst er delt inn i følgende fagavdelinger: Sport Nyheter Dokumentar og Samfunn Underholdning Kultur Drama Super P3 Some-desken Presse og kommunikasjon Produksjonsavdelingen (Lyd, Bilde, Grafisk Design) Innen disse avdelingene er det flere grupper dere kan søke dere til – se egen liste som skolen har. Skriv i søknaden hva du brenner for, skriv hvilke interesseområder du har, og hvor du gjerne vil være i praksisperioden. . Presiser i hvilke verktøy du kan og hvilken erfaring du har innen fagområdet. Legg gjerne ved lenker til arbeidsprøver. Du finner informasjon om NRK på Organisasjonen.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Vikariat Innenriks NRK Nyheter

  NRK Nyheters Innenriksavdeling søker dyktige journalister som brenner for å drive frem de største nyhetene først på våre fire plattformer: Mobil/nett, radio, TV og SoMe. Søkerne bør ha dokumentert evne til å drive fram egensaker som kan sette dagsorden. Søkerne må ha god digital forståelse og kompetanse, og samtidig jobbe målrettet for å opprettholde og videreutvikle NRK Nyheters posisjon på radio og TV.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Praksisplasser for 2. klasse Fjernsyns- og multimedieproduksjon, Universitetet i Stavanger

  Praksisperioden er fra 30.04. - 8.06.18, og det er kun studenter som går andre året ved Fjernsyns- og multimedieproduksjon ved Universitetet i Stavanger som kan søke. Som multimediastudent har du mange muligheter å velge mellom om du søker praksis i NRK. I Produksjonsavdelingen kan du søke deg til fagområdene Lyd, Lys, Foto, KK Mix, Bilde, Grafisk teknikk, TOM, Redigering, Foto og etterarbeid samt Avvikling av Nyheter og Sport. Er du mer interessert i regi, kan programavdelingene Underholdning, Kultur, Dokumentar og Samfunn, P3 eller Super være aktuelle for deg. Gjør gjerne to valg i prioritert rekkefølge, og legg ved lenker til arbeidsprøver.

  Gå til stillingsutlysning →
 • 4600 MSPO Sport

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Vikar - producer TV-Sporten

  I Sporten søker vi etter vikar i stillingen flerkamera- og multimediaproducer

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Kringkastingsorkestret søker Tutti Bratsj

  Kringkastingsorkestret søker Tutti Bratsj Til prøvespillet kreves: • Stamitz eller Hoffmeister, 1. og 2. sats med kadens • Selvvalgt stykke • Utdrag fra orkesterlitteraturen Prøvespillet avholdes i NRK, Oslo lørdag 21. og 22. april 2018. Orkesterutdrag gjøres tilgjengelig som pdf-filer på http://www.nrk.no/kork/ledige-stillinger senest 14 dager før prøvespill. Aktuelle søkere vil bli innkalt til prøvespill. Spørsmål om stillingen rettes til orkesterprodusent Ann-Cathrin Eriksen Bjerke. Tiltredelse høsten 2018 eller etter avtale. NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

  Gå til stillingsutlysning →