Ledige stillinger akkurat nå

 • 2811 TPBI Produksjon Bilde, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Kamerakontrollør

  Som kamerakontrollør har du en helt sentral rolle med å skape bildene i NRKs TV-produksjoner. Du vil jobbe med blant annet Nyheter, Sportens flatesendinger og OB-produksjoner, Lindmo, sjakk, MGPjr/sr, og Stjernekamp.  I samarbeid med andre KK'er, TOM, foto, lys og producer kvalitetssikres det visuelle uttrykket og det etterstrebes et helhetlig uttrykk på fargebalanse.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Akershus,Oslo

  NRK søker systemutvikler til integrasjon og metadataflyt

  Om NRKs Teknologi-, produkt- og produksjonsdivisjonTeknologi-, produkt og produksjonsdivisjonen skal bidra til at NRK løser sitt oppdrag og oppfyller målene i NRKs langtids- og publikumsstrategi. Kampen om folks tid og oppmerksomhet blir stadig hardere og NRKs innhold blir valgt i konkurranse med innhold fra hele verden. Vi må tilpasse vårt innhold og vår virksomhet i takt med publikums mediebruk og samfunnets forventninger. Utviklingen går raskt og det blir avgjørende at divisjonen klarer å ha et tydelig strategisk fokus, en effektiv drift og riktig ressursutnyttelse. Endringsdyktige ledere og medarbeidere som kontinuerlig utvikler sin kompetanse og gjør NRK til et attraktivt sted å jobbe i er en forutsetning for å lykkes. Divisjonen består av seks avdelinger: Publikumsprodukter, Produksjons- og publiseringssystemer, Strategisk IT, Operativ IT, Produkt- og Teknologiutvikling og Produksjon.  Vi er ganske sikre på at du har et forhold til NRKs tilbud og innhold. For å kunne nå ut til hele Norges befolkning hver dag, jobber et stort fagmiljø langs alle deler av produksjonsløpet. Vi ser nå etter en systemutvikler som ønsker å fordype seg i et viktig spesialfelt i NRK. NRK bruker systemet What's On fra Mediagenix som planleggings og publiseringsverktøy (PRF). Dette verktøyet styrer publisering av NRKs innholdstilbud på TV, Radio og digitale plattformer. Du vil inngå i et team på fem til seks utviklere og domeneeksperter som forvalter og videreutvikler PRF. Du vil samarbeide tett med brukerne av systemet, med systemleverandøren og med andre team og miljøer i NRK.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Vikariat som nyhetsjournalist i NRK Østlandssendingen

  Har du lyst til å sette dagsorden i hovedstadsområdet? Vi søker en journalist med nyhetsteft som kan levere saker til alle plattformer. Vi ser spesielt etter deg med erfaring fra nettjournalistikk. Har du et godt kildenettverk og god kjennskap til saker som er viktig for publikum i Oslo og Akershus, så er du medarbeideren vi er på jakt etter. NRK Østlandssendingen dekker Oslo og Akershus fylker, og vi leverer daglig nyheter på radio, tv, mobil, nett og sosiale medier. Vi er bemannet fra kl. 05 til 23, og holder til på Myrens verksted ved Akerselva i Oslo. Vikariatet innebærer turnus med morgen-, kveld- og helgejobbing. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • NRK Super

  Publisert
  Søknadsfrist

  Journalist

  NRK Super er Norges ledende mediefellesskap for barn i alderen 0-12 år. NRK Supers visjon er: Det sterkeste fellesskapet for alle barn i Norge. NRK er opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.Vi søker etter en allsidig innholdsskaper som i tillegg til å produsere innhold til våre ulike plattformer også kan være  programleder og programprofil i NRK Supers ulike formater.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Flerkameraregi, NRK Underholdning

  Har du lyst til å være med å produsere flere av Norges største studio- og eventproduksjoner. Se her! 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Nyheter for en ny generasjon 

  Publisert
  Søknadsfrist

  NRK Nyheter: Regi, video, klipp, ideutvikling. Ung målgruppe 

  NRK Nyheter søker talenter innen regi, filming og klipp til vår satsing på innhold til yngre målgrupper. At du kjenner YouTube svært godt og ellers er rå på det som skjer på internett, er et krav.  Vi ser etter deg som behersker After Effects, Photoshop og Premiere. Du bør kunne gjøre hele produksjonslinja: Idé, planlegging, enkel regi, kamera, klipping, grading, og generell ferdigstilling av video og publisering.  At du kan programmene til fingerspissene er en fordel. Du må ha evne til å jobbe selvstendig, men samtidig bygge kollegaer gode. At du syns det er gøy å jobbe med flere ting samtidig, er også noe vi vektlegger sterkt. Du vil inngå som en del av en større redaksjon med fokus på innovasjon og journalistikk innenfor et utvidet nyhetsbegrep. Vår hovedmålgruppe er tenåringer under 20. Stillingene tilhører et prosjekt med foreløpig ramme ut 2020. Vi inngår i et nettverk der vi jobber sammen med andre community-baserte innholdsmiljøer i NRK, som 4ETG og FlippKlipp. Ta gjerne kontakt med oss på forhånd dersom du har spørsmål om stillingen. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Publiseringsanalytiker for lyd

  Publikums lyttervaner er i endring og stadig flere hører på podkast og strømmet lyd i tillegg til lineær radio. NRK har som ambisjon å levere et lydtilbud i verdensklasse til hele befolkningen. Da trenger vi kontinuerlig innsikt om hvordan innholdet vårt møter publikum. Innsikt som hjelper oss å ta gode beslutninger rundt både innholdsproduksjon og publisering, slik at vi stadig forbedrer oss, Vi ønsker derfor å styrke analyseteamet vårt med en nysgjerrig og engasjert analytiker som brenner for å forstå hvordan folk bruker lyden fra NRK. Du som søker er motivert for å dykke ned i tallene, foreta analyser og omsette disse til anbefalinger om hvordan vi kan forbedre oss. Du vil i hovedsak jobbe med analyse av NRKs publisering av lyd på nett (tjenesten NRK Radio, podkaster og i tredjeparter), men bør også forstå helheten i NRKs publisering av både lyd, video og tekst. Vi ønsker at du bidrar i arbeidet med å utvikle og kvalitetssikre NRKs målestrategi for radio/valgbar lyd, bistår med å definere innsiktsbehov og er en pådriver for at vi bruker innsikt som grunnlag i både publisering, innholdsproduksjon og strategiske vurderinger. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • 2651 TFUF Frontend streaming, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  Er du en av landets råeste Android-utviklere?

  Avdelingen Produkt-og teknologiutvikling i NRK har ansvar for å utvikle NRKs digitale tjenester på alle plattformer. Nå leter vi nå etter to dyktige og motiverte Android-utviklere for videreutvikling og vedlikehold av våre prisvinnende apper. Søkere må kunne dokumentere betydelig erfaring med app-utvikling og bør være en teknologientusiast med forkjærlighet for utvikling av native applikasjoner.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Produkt- og teknologiutvikling, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Dyktige iOS-utvikler, bli med og lag appene som folk elsker!

  Avdelingen Produkt-og teknologiutvikling i NRK har ansvar for å utvikle NRKs digitale tjenester på alle plattformer. Nå leter vi nå etter to dyktige og motiverte iOS-utviklere for videreutvikling og vedlikehold av våre prisvinnende apper. Søkere må kunne dokumentere betydelig erfaring med app-utvikling og bør være en teknologientusiast med forkjærlighet for utvikling av native applikasjoner.Hvis dustadig prototyper idéer i Playgroundmener sterkt om arkitektur, være seg MVVM, MVC eller et helt nytt patternallerede har testet SwiftUI of Combine, og alltid bruker en betaversjon av iOSvet når man skal sette opp reaktive bindinger og når man bør la væredrømmer om higher order functions og generiske constraintsprøver å være mer som gamle Crusty.... så kom og jobb med oss!Du kan bli en del av et av teamene som jobber med utvikling av publikumsproduktene NRK TV, NRK Radio, NRK Super, NRK.no eller Yr. Alle appene våre er skrevet i native kode, og all ny kode skrives i Swift. Du vil være med å lage de appene som folk oftest bruker og elsker og kan ta del i å forme fremtiden til disse produktene. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Vil du være med og utvikle innhold i verdensklasse for det norske folk?

  NRKs Utviklingsavdeling er et av Norges ledende utviklingsmiljøer av innhold. Vi bistår hele NRK på alle plattformer og i alle sjangre, vi er alltid nådeløst på lag med idéene og vi er et kollegium som virkelig brenner for jobben vår. Kunnskap om nye trender og brukervaner, samt historiefortelling tilpasset nye og godt etablerte plattformer er områder vi stadig ønsker å utvikle oss på for å kunne være et godt tilbud til våre oppdragsgivere.     Vi søker etter deg som brenner for det samme og som har mulighet til å jobbe fra januar 2020 frem til desember 2020 / jan 2021.  

  Gå til stillingsutlysning →
 • Mánáiddoaimmahus, NRK Sápmi

  Publisert
  Søknadsfrist

  Journalistta mánáiddoaimmahussii

   NRK Sámi mánáiddoaimmahus galgá leat nannoseamos oktasaš sámi sisdoallolávdi sámi ja Norgga mánáide ja doaimmahusa bargun lea buvttadit čađat mánáid- ja nuoraidprográmmaid sámegillii. Don bargagoađát doaimmahusas, mas buvtta ja kvalitehta leat guovddážis vai lihkostuvvat iežamet dihto válljejuvvon lávddiin. NRK Sámi mánáiddoaimmahusa journalistan don oahpat ahte “mánát dat mearridit”. Dat mearkkaša ahte buot sisdoallu, maid buvttadat, lea mánáid dárbbuid mielde.  Min mihttun lea buvttadit sisdoalu, maid mánát válljejit, gávdnet ja ráhkistit. Min deháleamos barggut joavkun lea ráhkadit buriid oktasaš vásáhusaid ja guoimmuheami sihke mánáid ja bearrašiid várás.  Mii galgat čuvget ja addit mánáide hálddašanreaidduid, ja maiddái dovdáhit mánáid árgabeaivválašvuođa.  Mii galgat movttiidahttit váldit sosiálalaš ovddasvástádusa ja addit mánáide vejolašvuođa gullot servodagas.Norsk versjon finner du her.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  Researcher i Underholdningsavdelingen

  Underholdningsavdelingen søker researchere til Lindmo-redaksjonen.Underholdningsavdelingen lager alt fra talkshow til store eventer. Dette vikariatet er knyttet til Lindmo-redaksjonen. I denne funksjonen kreves det talkshowkompetanse, eller mye erfaring fra portrettintervjusjangeren fra andre journalistiske plattformer. Vi ser for oss en sulten journalist som virkelig brenner for å formidle gode og mangfoldige historier til et bredt publikum.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Design og brukeropplevelse, NRK

  Publisert
  Søknadsfrist

  NRK TV søker grafisk designer

  Er du en grafisk designer som er lidenskapelig opptatt av interaktiv design, brukergrensesnitt og produktutvikling? Er du interessert i å være med å utvikle NRK TV til å bli Norges best likte strømmetjeneste? Ser du etter et sterkt fagmiljø som utvikler fagfolk og produkter i verdensklasse i tverrfaglige team? Vi i NRK ser etter deg!Siden 2012 har NRK TV utviklet seg fra å være en catch-up-tjeneste til en selvstendig strømmetjeneste i skarp konkurranse med nasjonale og internasjonale aktører. Tjenesten har et stort og mangfoldig innholdstilbud med dramaserier, humor, dokumentarer, underholdning, sport, aktualitet og nyheter, som skal treffe hele Norges befolkning.Strømmetjenesten NRK TV skal få oss til å le, gråte, føle håp, senke skuldrene og koble av. Innholdet skal provosere og engasjere oss, sende oss til valgurnene, utfordre vanene og holdningene våre. NRK TV skal påvirke samfunnet vårt, og samle oss som ett folk.En av de tingene som gjør det så spennende å jobbe med NRK TV er bredden av flater vi treffer publikum på. Tjenesten er å finne på et stort antall kanaler og plattformer med forskjellige formfaktorer, skjermstørrelser og navigasjonsmetoder. Vi har blant annet apper på iOS og Android, web, Apple TV, Android TV, spillkonsoller og på de fleste nyere smart TV-er. NRK TV har egne SoMe-poster, månedlige nyhetsbrev, og promotering på NRK.no og i de lineære TV-kanalene. 

  Gå til stillingsutlysning →
 • Publisert
  Søknadsfrist

  NRK.no søker forsideredigerere i tilkallingsavtaler

  Frontdesken i NRK.no søker forsideredigerere som på kort varsel kan jobbe når det oppstår et ekstra behov. Frontdesken har ansvar for NRK.nos førsteside; herunder ansvar for overordnet redaksjonell profil, prioriteringer og kvalitet på innhold. Desken koordinerer, bestiller og kvalitetssikrer innhold fra de ulike nettmiljøene og redaksjonene i NRK. Ni redigerere jobber turnus med dag-, kveld- og helgearbeid, og sitter sentralt på det flermediale nyhetsgulvet på Marienlyst. De jobber tett med deskens frontsjefer. Vi søker etter deg som har en viss redaksjonell erfaring fra å jobbe i et hektisk nettdeskmiljø, og har et godt blikk for presentasjon av innhold på redaksjonelt styrte nettsider. Aktuelle kandidater vil fortløpende bli kalt inn til intervju.

  Gå til stillingsutlysning →
 • Underholdningsavdelingen

  Publisert
  Søknadsfrist
  Sted
  Oslo

  Administrasjonskoordinator

  Underholdningsavdelingen søker administrasjonskoordinator! Underholdningsavdelingen produserer program for alle medier. Har du lyst å jobbe i vår avdeling? Trives du med å ha mange baller i luften og jobbe i et krevende, energisk, kreativt og spennende miljø? Vi har en fast stab, men i tillegg engasjerer vi folk fra eksterne og interne produksjonsmiljøer til våre prosjekter. Til å administrere dette, søker vi en person med god kjennskap til NRK-huset, da vår faste adm.koordinator har søkt et års permisjon.Er du interessert i data og struktur, og har erfaring med flere av NRKs datasystemer?Trives du med å legge tilrette, fikse og ordne, administrere og bistå folk med praktiske gjøremål? Da er dette vikariatet jobben for deg.  

  Gå til stillingsutlysning →